yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk örgünın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, kuruluşnın kullanma derslikı üzere faktörler canlı olmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve semereli çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi midein;

Belirtilen merdivenler genelde bünyenın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay simultane bina bâtıninden basitçe ve emin kaçışın katkısızlanması bâtınin strüktürlırlar. Kanuni olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Yangın kapısı katı ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolayca dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın kafalangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre zarfında hadise yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gene yalnızca 6 dakikalık endamsız bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız evet. En yeğin seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Birey kaybının en aza indirilmesi evet da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı in katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir Yangın Kapısı şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Mono blok gövde binası dizi sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden sözcük etmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page